Information och nyheter från Pappers avd 143
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Referat från avd. 143:s styrelsemöte 26/3 2021.


Kristina Sjöblom 2021-06-09

Denna dag har vi gjort val av arbetstagarrepresentant till bolagsstyrelsen för Husum Pulp AB. Till ordinarie ledamot i styrelsen för Husum Pulp AB valdes ordförande Ulf Häggkvist och till suppleant valdes Jonas Molander. Vi önskar dem lycka till i deras arbete för oss i bolagsstyrelsen.


Projekt Austin är ett stort förprojekt om utbyggnad av kapaciteten på BM1 med alla svårigheter och möjligheter det medför. Hela kartongbruket kommer påverkas men även magasin och hamnen. Många av oss kommer bli inblandade i dessa grupper och det kommer kanske störa medlemmarnas fritid om möten ligger på ledig tid. Men vi ska vara med och påverka våran arbetsplats inför framtiden.

Hemsidan för avd 143 ligger för närvarande nere eftersom annat bolag har köpt vår aktuella webbadress. Vi jobbar med att komma tillbaka till nätet så fort som möjligt.

Det har framkommit att företaget Insurello erbjuder sig att hjälpa våra medlemmar att få ut pengar från försäkringar vi har via arbetet och kollektivavtal. De tar bara 25% av ersättningen som medlemmen eventuellt erhåller. Det är synnerligen idiotiskt att anlita dem när våra försäkringrådgivare och Kristina Sjöblom kan hjälp medlemmar utan att det kostar medlemmen något ur ersättningen. Vi får även kostnadsfri genomgång av försäkringar av Folksam via våra medlemskap i Pappers. Bara att kontakta Kristina så kan hon hjäpa med tidsbokning för en genomgång.

Vid pennan Per Jonsson


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv utKalender
Tipsa redaktionen

--------------------------------------

KONTAKT
--------------------------------------


FacebookMedlemsshop
Mest lästa
Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Pappers avdelning 143
Ansvarig utgivare:   Kristina Sjöblom
Webmaster:   Kristina Sjöblom
Redaktion:   Erik, Ulf, PA, Kristina
Lördagen den 23 oktober 2021 - klockan 09:43