Julhälsning


Ulf Häggqvist 2021-12-16


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20220309150924-df93a67/www/se/include/print_article_content.php on line 297

Återigen nalkas det jul och slutspurt på 2021, ett år snarlikt det föregångna året med utmaningar pga. corona-restriktioner och en annorlunda tillvaro än den man är van vid. Känslan av att vara i en berg- och dalbana med oklart slut är påtaglig, ena månaden går allt åt rätt håll för att plötsligt ändras till att gå åt fel håll, men hjälps vi alla åt bör eländet någonstans ta slut, för det gör alla berg-och dalbanor.

Även på fabriken har vi ställts inför utmaningar under 2021 och då tänker jag närmast på branden. Man kommer nog aldrig att glömma dagen då röken vällde ut ur bandgången och man funderade på hur det skulle sluta.


Men där bevisades återigen vad Husumandan står för och går för, alla slöts sig samman och gav sig tusan på att vår fabrik ska igång igen så fort som det bara är möjligt. Engagemanget kring återställningen värmer, den kraft som bildas när man sluter upp runt något och löser det tillsammans är en imponerande kraft.


Jag önskar alla en fridfull jul och att ni får möjlighet att umgås med nära och kära och ladda batterierna inför 2022.


God Jul och Gott Nytt År!

 

Med vänlig hälsning

Ulf Häggqvist