Information och nyheter från Pappers avd 143
Förstasidan
Artiklar

   


Sommarhälsning


Ulf Häggqvist 2022-06-22

Nu är det inte länge kvar till midsommarafton och förhoppningsvis har vi en fin sommar framför oss. Hoppas alla får möjlighet att koppla av och tänka på annat än jobb och få den välbehövliga återhämtningen som är just tanken med semester.

Det pågår många spännande projekt på vår arbetsplats, vissa projekt är i sin slutfas, vissa under uppbyggnad och vissa i sin linda.
Ett projekt som är i slutfas är Ursus och till hösten får vi äntligen starta upp vår nya sodapanna, en uppstart som skriver ett nytt kapitel för oss och vår fabriks historia och skapar väg för bra framtidsutsikter.
                   

Efter semestern kommer avtalsrörelsen trappas upp ju närmare årets slut vi kommer. Kraven ska vara formade och utbytta med vår motpart runt jul.

Löneökningar, övriga ersättningar, anställningsformer, arbetstid och semester är de punkter som det var mest uppslutning kring i vårt förbund efter alla medlemsdialoger och avtalskonferens och vi ska forma våra krav runt de punkterna.

Avtalsrörelsen kommer att bedrivas i en osäker tid med stigande inflation, skakig marknad och ett krig i Europa så det kommer att bli en prövning, men ingenting är omöjligt och strävan efter att vi ska få det bättre ska alltid finnas med oss.

 

Jag önskar er en fin sommar och en skön semester!

Med vänlig hälsning

Ulf Häggqvist

Ordf Pappers avd 143


Tipsa en vn Skriv ut
Kalender
Tipsa redaktionen

--------------------------------------

KONTAKT
--------------------------------------


Facebook

--------------------------------------
--------------------------------------


Medlemsshop

Renta


--------------------------------------
Mest lästa
Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv
Pappers avdelning 143
Ansvarig utgivare:   Kristina Sjöblom
Webmaster:   Kristina Sjöblom
Redaktion:   Erik, Ulf, PA, Kristina
Torsdagen den 22 februari 2024 - klockan 22:05